NYFiKEN

Bröllop

Låt oss sköta allt på FRiDAS 


Catering

Vi skräddarsyr din bokning så långt vi har möjlighet för att just du ska känna att du och ditt sällskap är i fokus.

Välkommen med din förfrågan.

Hotell

I våra 12 mysiga hotellrum finns
gott om plats för familjen, konferenssällskapet eller den enskilde resenären. 
Alla rum har drömmiga sängar från 120 cm bredd. I två av våra rum kan du dessutom ha med dig till husdjur mot en extra kostnad på 250 kr. 

Dubbelrum vardag 1450 kr
Enkelrum vardag 1295 kr

Dubbelrum helgdag 1350 kr
Enkelrum helgdag 1195 kr

Sweet dreams!

Konferens

Boka in er konferens här och få allt serverat.  Vårt ljusa konferensrum har en härlig utsikt över sjön och lunchen äter ni i vår bistro en trappa ner. 

Heldag 595 kr/pps
inklusive 2 x fika samt lunch

Halvdag 495 kr/pps
inklusiver 1 x fika samt lunch

Vill ni stanna över och kanske göra något kul på kvällen så ordnar vi det med. Fråga oss gärna om exempelvis 3-rätters middag,eller livemusik vi anordnar även aktiviteter tillsammans med outdoor support 


Biblioteket

Tänk att bo ihop med hela världen! Det gör vi. På bibblan finns ju allt man kan vilja veta både genom tyngden och den välbekanta doften i en bok, tillgång till dator och internet samt e- ljud- och punktskriftsböcker. Här kan man samlas i vardagsrummet för mer avslappnade prat, läsa dagens tidning eller det nyaste numret av National Geografic. Dessutom erbjuder bibblan utställningar, föreläsningar och författarsamtal med mera. Missa inte att kolla in deras kalender
när ni besöker oss!

Julbord

Här på FRökEN FRiDAS älskar vi julen! Ingenting ska fattas denna härliga högtid och därför kommer ni att finna ett vällagat dignande julbord gjort på dom allra godaste recepten. Vissa finns med sen barnsben och allt är lagat från grunden.

Pris 595:-/P

För bokningsbara datum  se vår eventkalender. 


Vi levererar Lunch till ditt företag

Ibland kan det vara enklare och mer miljösmart att flytta på maten än på människorna. Vi levererar dagens lunch i miljösmarta förpackningar, direkt till dörren. 

Beställ innan kl 10.00 samma dag