Vinprovning

Vinet har druckits som måltidsdryck i tusentals år. I olika länder och regioner har maten och vinet kommit att komplettera varandra som hand i handske. När du bokar en vinprovning på Fröken Fridas serveras alltid matsmaker som harmoniserar fint med vinerna, och för att även tydliggöra motsatsen kanske vi slänger med nåt som inte alls passar till. Förhoppningsvis tar du med dig nåt litet knep att använda nästa gång du ska till bolis och köpa vin till det du tänker laga till egna gäster. 

Priserna nedan är per person och minsta antal per bokning är sex personer.

Rödvinsprovning

Prova 4 röda viner som skiljer sig markant i uttryck.

495 kr

Vitvinsprovning

Prova 4 vita viner som är helt olika i smak, doft och färg (!)

495 kr

Bubbelprovning

Prosecco, Cava, Sekt, Cremant, Champagne! Vad är egentligen vad och varför är det så stor skillnad? Vi reder ut bubbelbegreppen och bubblar om bubbel.

495 kr

Champagneprovning

Champagne finns i flera olika varianter. Här får du prova ett urval av champagne från standard till prestigenivå. Såklart får du även smaka goda tillbehör. Champagne är, tro't eller ej, en utmärkt måltidsdryck.

795 kr

På begärnan

Vill du prova vin från ett visst land eller gjort av en speciell druva? Kanske är du nyfiken på dessert eller starkvin? Självklart skräddarsyr vi en provning enligt dina önskemål. Hör av dig så pratar vi ihop oss, både om priset och vinet.