Bistromeny
Detta är vår kvälls och helgmeny. Det kan också hända att kocken hittar på något extra när andan faller på, det märker ni i så fall när ni kommer hit!
Bistromenyn serveras kl 17.00 fredagar
Lördagar kl 15.00
Obs! ENDAST ÖPPEN UDDA VECKOR
köket stänger 21.00 & serveringen 22.00
Välkommen att boka bord på info@fridashotellochbistro.se
I mån av plats tar vi såklart även emot ’spontanbesökare!
Välkomna att boka.
Huvudrätter
Klassisk Kalvshnitzel med kapris & sardell grillad citron.
325:-
Högrevsburgare med Jalapenjomarmelad på rostat brioche samt krispig sallad serveras medium. (kan fås veg) 195:-
Hängmörad entrecot med örtsmör & rödvinsky serveras med farmfries
295:-
Caesarsallad med smörbrynta krutonger & parmesan. 195:- (kan fås veg)
Fiskpaket ( dagens fångst med sommarprimörer,delikatesspotatis & vitlökssmör)
265:-
DESSERT
Barnsligt gött!!
Banana split (tre sorters glass,banan,grädde toppas med chokladsås samt cherrybär
89:-
Tres Leches med blåbärsgrädde samt kakaoringel
89:-
Mascarpone bar med chokladmousse ägg
129:-
Pannacottaring serveras med jordgubb & rabarber kompott
99:-
ÅRsTiDSKAFFERiET
Meny
FÖRRÄTT
HUVUDRÄTT
DESSERT
Nästan allt går att få gluten och laktosfritt
2 rätter 295:- per person
3 rätter 395:- per person
Välkommen att förboka på info@fridashotellochbistro.se