Bistromeny

Detta är vår kvälls och helgmeny. Det kan också hända att kocken hittar på något extra när andan faller på, det märker ni i så fall när ni kommer hit!

Bistromenyn serveras från kl 17.00 Torsdagar & fredagar
Lördagar kl 15.00
köket stänger 21.00 
Välkommen att boka bord på info@fridashotellochbistro.se
I mån av plats tar vi såklart även emot ’spontanbesökare! 

Välkomna att boka. 

Ribs Iberico

med Coleslaw,Pommesfrites.

189 kr

Högrevsburgare på smörstekt bröd

med sallad, tomat, lök, ädelostkräm, rökt sidfläsk & pommesfrites (alt veg)

179 kr

Klassisk oxfilé Tournedos 

med rödvinssky& färska sommarprimörer.

225 kr

Råbiff Ala FRiDAS 

asiatisk råbiff med säsongens sallad &marinerat päron.

195 kr

Sprödbakad Röding

med sandefjordsås & dillslungad färskpotatis,sockerärtor

225 kr

Antipasti

kockens val av Italiensk plockmat. Kan även slinka med annat gott även om det inte är italienskt.

195 kr 

Dessert

Belgisk våffla                                                                    89 kr                                                             

med brynt smörkolasås, vaniljglass, kanderade nötter                                                        

Choklad Pavlova                                                             79 kr

maräng med lättvispad grädde & färska sommarbär

                        ÅRsTiDSKAFFERiET


                                                          Meny


FÖRRÄTT

HUVUDRÄTT

DESSERT


Nästan allt går att få gluten och laktosfritt 

2 rätter 295:- per person 

3 rätter 395:- per person 

Välkommen att förboka på info@fridashotellochbistro.se